Crystello – functionare

by Crystello

1. Filtrele traditionale nu dispun de un afisaj. Crystello este primul purificator de apa cu ecran tactil care afiseaza informatii ce-i permit utilizatorului sa monitorizeze operatiunile pe care le efectueaza aparatul. Atingand ecranul se poate creste sau scade temperatura apei. De asemenea se pot folosi atat grade Celsius cat si Fahrenheit.
Filtrarea in 6 etape este realizata prin doua cartuse personalizate si o lampa cu lumina ultra-violeta aflata in rezervorul de apa rece. Schimbul filtrelor se face foarte usor, nefiind nevoie de un tehnician pentru asta Crystello i8 fiind gandit pentru a fi cat mai usor de utilizat.

Crystello-functionare

Crystello (functionare)

2. Filtrarea in 6 etape este realizata prin doua cartuse personalizate si o lampa cu lumina ultra-violeta aflata in rezervorul de apa rece. Schimbul filtrelor se face foarte usor, nefiind nevoie de un tehnician pentru asta Cristelo i8 fiind gandit pentru a fi cat mai usor de utilizat.

3. O unitate de silentioasa. Aceasta va poate da apa rece sau calda fara nici un zgomot sau alt gen de deranj.

4. Spre deosebire de dispersoarele conventionale Cristelo i8 foloseste un singur robinet pentru a distribui apa la toate temperaturile. Debitul de apa este mare putand dispensa o ceasca in cateva secunde.

5. O tava care se poate inchide si deschide ofera spatiu suplimentar pentru persoanele care doresc sa umple o oala sau o sticla de 1 litru. Acest design ingenios permite utilizatorului sa dispenseze apa in orice obiect, evitand neplacerile cauzate de dispersoarele normale.

6. Folosind noua tehnologie oferita de calculator, Cristelo i8 dispune de un sistem de oprire, care va semnala cand este timpul pentru a inlocuit filtrul uzat. Aceasta caracteristica a fost proiectata pentru a preveni persoanele sa bea apa potabila contaminata. Deci, puteti sa fiti linistiti ca dvs si familia dvs veti consuma cea mai pura apa potabila.