Caracteristici

Noul Cristelo este cel mai avansat sistem de purificare a apei din lume, vandut in peste 30 de tari. Este inspirat de o tehnologie de filtrare a apei inventata de NASA si denumita RO (osmoza inversa).

Crystello in bucatarie

Crystello in bucatarie

Seria i8 foloseste un sistem format din 6 trepte pentru a purifica pana la 100 de litri de apa pe zi din orice sursa de apa.

    *  3 temperaturi de apa (Fierbinte, Calda si Rece) intre 7 si 92 grade celsius
    * Ecran tactil
    * Nu face galagie pentru ca nu are ventilatoare
    * Filtrele se pot alege in functie de preferinte
    * Un singur robinet
    * Forma futuristica
    * Tank de 4 litri de apa rece
    * Manere pentru transportul unitatii
    * Atentionare automata pentru inlocuirea filtrelor

Crystello functionare

Crystello functionare

1. Filtrele traditionale nu dispun de un afisaj. Crystello este primul purificator de apa cu ecran tactil care afiseaza informatii ce-i permit utilizatorului sa monitorizeze operatiunile pe care le efectueaza aparatul. Atingand ecranul se poate creste sau scade temperatura apei. De asemenea se pot folosi atat grade Celsius cat si Fahrenheit.
Filtrarea in 6 etape este realizata prin doua cartuse personalizate si o lampa cu lumina ultra-violeta aflata in rezervorul de apa rece. Schimbul filtrelor se face foarte usor, nefiind nevoie de un tehnician pentru asta Crystello i8 fiind gandit pentru a fi cat mai usor de utilizat.

2. Filtrarea in 6 etape este realizata prin doua cartuse personalizate si o lampa cu lumina ultra-violeta aflata in rezervorul de apa rece. Schimbul filtrelor se face foarte usor, nefiind nevoie de un tehnician pentru asta Cristelo i8 fiind gandit pentru a fi cat mai usor de utilizat.

3. O unitate de silentioasa. Aceasta va poate da apa rece sau calda fara nici un zgomot sau alt gen de deranj.

4. Spre deosebire de dispersoarele conventionale Cristelo i8 foloseste un singur robinet pentru a distribui apa la toate temperaturile. Debitul de apa este mare putand dispensa o ceasca in cateva secunde.

5. O tava care se poate inchide si deschide ofera spatiu suplimentar pentru persoanele care doresc sa umple o oala sau o sticla de 1 litru. Acest design ingenios permite utilizatorului sa dispenseze apa in orice obiect, evitand neplacerile cauzate de dispersoarele normale.

6. Folosind noua tehnologie oferita de calculator, Cristelo i8 dispune de un sistem de oprire, care va semnala cand este timpul pentru a inlocuit filtrul uzat. Aceasta caracteristica a fost proiectata pentru a preveni persoanele sa bea apa potabila contaminata. Deci, puteti sa fiti linistiti ca dvs si familia dvs veti consuma cea mai pura apa potabila.

– Tensiune alimentare: 220-240V / 50 Hz
– Consum: Racire: 100 W, Incalzire: 500 W
– Tip de purificare: Osmoza inversa (pentru modelul RO), Ultrafiltrare (pentru modelul UF)
– Rata de productie: 300 cc/min
– Capacitate apa rece/temperatura: 4000 cc/pana la 7 C.
– Capacitate apa calda/temperatura: 5000 cc/amestec de apa fierbinte si rece
– Capacitate apa fierbinte/temperatura: 1200 cc/pana la 92 C.
– Tip de racire: compresor (Rohs), R1340a, cantitate: 35 gr.
– Afisaj: Temperatura apa rece/calda, nivel apa în rezervor, contor ore, logo, setari program, functionarea incalzitorului sau a compresorului.
– Filtrare: filtru sedimente, filtru cocos blocator, filtru RO sau UF (depinde de model), filtru carbon imbracat in argint, lampa UV.
– Sisteme siguranta: prevenire supraincalzire, prevenire inghetare, avertizare scurgere, termostat apa fierbinte, protectie la scurtcircuit.
– Dimensiuni: 0.51 (L) x 0.45 (A) x 0.445 (I) m
– Greutate: 23 Kg

Apa produsa de Crystello este testata in laborator si este eliberata de orice contaminare cand aparatul este folosit in comformitate cu manualul de utilizare.

Informatii si comenzi la:

0771 692 404, 0748 270 543

sau

[email protected]